Narwiański Park Narodowy

Kurowo 10, 18-204 Kobylin Borzymy

tel. +48 663 103 109 (poniedziałek-piątek 7:30-15:30)

tel.  +48 85 718 14 17 (sobota-niedziela 10:00-18:00)

e-mail: npn@npn.pl

 

Zapytanie ofertowe - catering

Kurowo, 26 kwiecień 2012

Zamawiający:

Narwiański Park Narodowy

Kurowo 10, 18-204 Kobylin Borzymy

 

Zapytanie ofertowe

 

Narwiański Park Narodowy zaprasza do złożenia oferty na wykonanie usługi cateringowej na 2 szkoleniach realizowanych w ramach projektu „Ochrona siedlisk i gatunków na torfowisku Rynki w Narwiańskim Parku Narodowym” a współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego Program Operacyjny Infrastruktura i Środowisko.

Szkolenia odbędą się w 2 terminach:

  1. 11 maja 2012 w Urzędzie Miejskim w Łapach (powiat białostocki).

  2. 18 maja 2012 w siedzibie Narwiańskiego Parku Narodowego miejscowość Kurowo (gm. Kobylin Borzymy, powiat wysokomazowiecki)

Przewidywana ilość osób na jednym szkoleniu to około 40 osób, ilość zgłoszonych osób zostanie przedstawiona 2 dni przed szkoleniem.

W skład usługi cateringowej wchodzi:

  1. Przygotowanie stołów (obrusy, naczynia zgodnie z wymaganiami menu, serwetki), podanie posiłków oraz uprzątnięcie po przerwie kawowej i po zakończeniu szkolenia w zakresie dotyczącym cateringu.

  2. Catering:

  • Przerwa kawowa planowana na godzinę 11: kawa, herbata, sok, woda, mleko do kawy, cukier, cytryna, 4 rodzaje ciasta.

  • Przerwa obiadowa planowana na godzinę 1215: zupa, drugie danie: danie mięsne, ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza; surówka lub warzywa gotowane, kompot lub sok. Obiad dla każdego uczestnika powinien być ciepły i wysokiej jakości.

W koszt usługi cateringowej należy wliczyć transport.

Kryterium wyboru – najniższa cena.

Oferty należy składać na załączonym formularzu ofertowym do dnia 7 maja 2012 do godz. 15. Po wyborze najkorzystniejszej oferty zostanie podpisana umowa.

Dyrektor

Narwiańskiego Parku Narodowego

 

 

Pliki do pobrania

Treść zapytania w formacie doc

Formularz ofertowy w formacie doc